Selges til inntekt for LA3F
Dato:12/10-2017   Annonse nr. 21775

Siden jeg ved et par tre anledninger har hatt gleden av å bruke LA3F og fått kjøpt litt, selges følgende til inntekt til dem. Dem blir nok ikke rike, men noen kroner håper jeg å bidra med. Uansett hva beløpene blir legger jeg til et par kroner sjøl.

Har ryddet litt i kjelleren og skal ha bort dette:
10 stk porselensisolatorer med brun glasur 125mm og 4 stk 70mm - høystbydende over 100kr for alle, samlet. Dem er nok fra et overskudd et eller annet El-verk, så dette er proffe isolatorer. (selges samlet,er det en NRRL-gruppe som trenger dem, blir de prioritert)

Et GAMMELT hjemmebygd (ikke laget det sjøl) PA-trinn som over hodet ikke fungerer, men kan plukke av noen deler. Har hatt dette liggende noen år og er bedre det kommer til noen som trenger deler, eller setter det i stand.
Alt av data på dreiekondiser etc vet jeg ikke og tenker heller ikke å finne
ut alle data om noen sender meg spørsmål :) Bildene får tale for seg. Trafoen leverer følgende på tre tappinger: 1500V 850mA - 24V 0,5A - 6,3V 8,5A. Høystbydende over 100kr.

Jeg ser ikke for meg å sende dette i Posten til "andre enden av landet" og går ut fra at de som vil ha dette, henter det her i Fredrikstad.Det har lagt her i 10-15 år og kan godt ligge noen måneder til, så ikke stress...
Om dere skal på "Harrytur" og kjører E6, så stryker dere forbi døra her.
(kan komme til E6 ved Solli med det, mellom Råde og "Særp")

By på folkens, penga går til LA3F! SMS funker supert, så bruk det.
(har flere bilder, så om du vil ha disse, så send meg forespørsel med E-postadressen din)

Pris: Høystbydende
Registrert av: LA9WDA, Frode Syversen, la9wda@fredfiber.net Tlf: 47849763,
Denne annonsen kommer fra LA3F bruktmarked
http://www.la3f.no

Adressen til denne annonsen er:
http://www.la3f.no/bruktmarked/bruktmarked.php#21775